Összetevők: almapaprika, ivóvíz, ételecet 4,25%, étkezési só, cukor, antioxidáns: aszkorbinsav, étkezési sav: citromsav
Hőkezeléssel tartósítva.
Tartósítószert nem tartalmaz.
Kiszerelés/nettó tömeg/töltő tömeg
720 ml/680 g/350 g
Összetevők: almapaprika, ivóvíz, ételecet 4,25%, étkezési só, cukor, antioxidáns: aszkorbinsav, étkezési sav: citromsav
Hőkezeléssel tartósítva.
Tartósítószert nem tartalmaz.
Kiszerelés/nettó tömeg/töltő tömeg
720 ml/680 g/350 g
Átlagos tápérték 100 g termékben | |
---|---|
Energia: | 69 kJ/ 16 kcal |
Zsír: | 0,2 g |
amelyből telített zsírsavak: | <0,1 g |
Szénhidrát: | 2,3 g |
amelyből cukrok: | 2,3 g |
Fehérje: | 0,9 g |
Fehérje: | 0,6 g |
Só: | 1,8 g |
Receptajánló
Fűszeres fetával töltött ecetes paprika
Hozzávalók:
Elkészítés:
Az almapaprikát az üvegből kivéve csepegtessük le a levétől és vágjuk félbe. A fetát törjük össze villával, lazítsuk tejföllel, majd ízesítsük borssal, zúzott fokhagymával, aprított újhagymával és kis darabokra vágott petrezselyemmel. Keverjük hozzá a felkockázott bacont. A paprikát egy evőkanállal töltsük meg a fetás krémmel. Tegyük a hűtőbe egy-két órára, hogy az ízek jól összeérjenek.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.