Összetevők: paprika 40%, ivóvíz, paradicsom-sűrítmény 12%, cukor, vöröshagyma 5%, étkezési só, étkezési sav: citromsav, antioxidáns: aszkorbinsav.
Hőkezeléssel tartósítva.
Tartósítószert nem tartalmaz.
Kiszerelés/nettó tömeg
720 ml/680 g
Összetevők: paprika 40%, ivóvíz, paradicsom-sűrítmény 12%, cukor, vöröshagyma 5%, étkezési só, étkezési sav: citromsav, antioxidáns: aszkorbinsav.
Hőkezeléssel tartósítva.
Tartósítószert nem tartalmaz.
Kiszerelés/nettó tömeg
720 ml/680 g
Átlagos tápérték 100 g termékben | |
---|---|
Energia: | 168 kJ/ 40 kcal |
Zsír: | <0,1 g |
amelyben telített zsírsavak: | <0,1 g |
Szénhidrát: | 8,4 g |
amelyből cukrok: | 8,4 g |
Rost: | 0,8 g |
Fehérje: | 1,1 g |
Só: | 1,5 g |
Receptajánló
Shakshuka morzsolt feta sajttal
Elkészítési idő: 15 perc
Hozzávalók 4 személy részére:
Elkészítés:
Egy serpenyőben hevítsünk kevés olívaolajat, és ebben pirítsuk illatosra a fűszereket, majd keverjük hozzá a hagymás lecsót. Egy kanállal képezzünk kisebb mélyedéseket a lecsóban, és ebbe üssük a friss tojásokat. Közepes lángon, fedő alatt hagyjuk, hogy a tojások megfőjenek. Akkor igazán élvezetes, ha a sárgájuk kissé lágy marad. Morzsoljunk friss fetát a tetejére, szórjuk meg aprított korianderzölddel, és őröljünk rá frissen némi fekete borsot, ízlés szerint.
Friss pitával kínáljuk.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.