Hagymás lecsó – 40% paprikával

//Hagymás lecsó – 40% paprikával

Hagymás lecsó – 40% paprikával

Összetevők: paprika 40%, ivóvíz, paradicsom-sűrítmény 12%, cukor, vöröshagyma 5%,  étkezési só, étkezési sav: citromsav, antioxidáns: aszkorbinsav.

Hőkezeléssel tartósítva.
Tartósítószert nem tartalmaz.

Kiszerelés/nettó tömeg
720 ml/680 g

Product Description

Átlagos tápérték  100 g termékben
Energia:168 kJ/ 40 kcal
Zsír:<0,1 g
amelyben telített zsírsavak:   <0,1 g
Szénhidrát:8,4 g
amelyből cukrok:8,4 g
Rost:0,8 g
Fehérje:1,1 g
Só:1,5 g

 

Receptajánló

Shakshuka morzsolt feta sajttal

Elkészítési idő: 15 perc

Hozzávalók 4 személy részére:

  • 1 üveg Rege Hagymás lecsó
  • 1 ek. olívaolaj
  • 1 csapott tk. őrölt római kömény
  • ½ tk. őrölt koriandermag
  • 1 csipet szárított, morzsolt chili
  • 4-6 tojás
  • 80 g feta sajt
  • 1 marék friss korianderzöld/ petrezselyemzöld
  • frissen őrölt fekete bors

Elkészítés:

Egy serpenyőben hevítsünk kevés olívaolajat, és ebben pirítsuk illatosra a fűszereket, majd keverjük hozzá a hagymás lecsót. Egy kanállal képezzünk kisebb mélyedéseket a lecsóban, és ebbe üssük a friss tojásokat. Közepes lángon, fedő alatt hagyjuk, hogy a tojások megfőjenek. Akkor igazán élvezetes, ha a sárgájuk kissé lágy marad. Morzsoljunk friss fetát a tetejére, szórjuk meg aprított korianderzölddel, és őröljünk rá frissen némi fekete borsot, ízlés szerint.

Friss pitával kínáljuk.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Hagymás lecsó – 40% paprikával” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük