A REGE termékek gyártója, a Szatmári Konzervgyár Kft. vezetése felismerte, hogy egy modern vállalat imázsának nélkülözhetetlen része az egységes vállalati kultúra, amelynek elemeit a 2011-ben elfogadott etikai kódexben fogalmazta meg.

A dolgozókat az elvégzett munka minősége alapján ítéljük meg, nem pedig faji, vallási, politikai stb. hovatartozásuk szerint.

Műszaki, technológiai fejlesztésekkel törekszünk a hatékony működésre. Energiatakarékos technológiai rendszereket működtetünk és olyan műszaki megoldásokat alkalmazunk, amelyek csökkentik az energiafelhasználást.

[sibling-pages depth="1"]

KÖRNYEZETVÉDELEM

Felelősségvállalás és fenntartható működés

A Szatmári Konzervgyár Kft. tevékenységében nagy szerepet kap a környezet védelme. A cég ennek megfelelően KIR tanúsítvánnyal rendelkezik. A nyersanyag előállításában szakmai tanácsadással: talajvédelemmel (a növényvédő szerek szakszerű, optimális hatóanyag felhasználássával) járulunk hozzá aktívan környezetünk védelméhez.

A konzervgyártás során folyamatosan odafigyelünk az optimális energia (víz, gőz, elektromos energia, nyersanyag felhasználás, stb.) fogyasztására, hogy az így elért  költségmegtakarítással csökkenteni tudjuk cégünk ökológiai lábnyomát. A gyártósorok technológiai kialakítása során törekszünk a termelés során képződő környezetterhelés csökkentésére (pl. vízfelhasználás, szennyvíz kibocsátás). Büszkék vagyunk rá, hogy gyárunkban európai színvonalú a szennyvízkezelés: biológiai szennyvíztisztító rendszerrel rendelkezünk, ahol a tisztítatlan szennyvizet baktériumkultúrával kezeljük, amely a kibocsájtott szennyvíz paramétereit (KOI és szervesanyag tartalom) javítja.

[sibling-pages depth="1"]