KÉPESSÉGEK

KÉPESSÉGEK

A Szatmári Konzervgyár Kft. minden belső és külső tevékenységében a vevői igények teljes körű kielégítésére törekszik. Meggyőződésünk, hogy vevőink és dolgozóink elégedettsége kedvező hatással van környezetünkre. Célunk, hogy a minőség irányítsa minden döntésünket és cselekedetünket. Ezt a filozófiát a vállalat minden területén megvalósítjuk. Vevőink megelégedettsége mércéje termékeink minőségének és piaci szereplésünk megítélésének. Hisszük, hogy ennek a megelégedettségnek három nagyon fontos tényezője van: a minőség, az élelmiszerbiztonság és a termékeket előállító munkaerő. Gyárunk éves szinten hozzávetőlegesen 100 millió darab terméket állít elő, amely mintegy 30 ezer tonna legyártott terméket jelent. Ez főként kukoricából, meggyből, uborkából, zöldborsóból, valamint további zöldségfélékből, gyümölcsökből és készételekből tevődik össze

KÖZÖS TERMÉKFEJLESZTÉS

Befőttjeink és konzervjeink 80-85 %-a a nemzetközi piac palettáját gazdagítja. Büszkék vagyunk arra, hogy Németországban, Ausztriában, Szlovákiában, Csehországban, Norvégiában, Svédországban, Hollandiában, Dániában és számos más országban is megtalálhatók konzervjeink.

Magyarországon a forgalom több mint 50 százaléka Rege márkával, míg a többi, a hazai üzletláncok saját márkás termékeiként kerül a polcokra.