Érték és Minőség Nagydíj kitüntető címet kaptunk! 

Átadták az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat kitüntetéseit az Országház felsőházi termében. A Szatmári Konzervgyár Kft. két termékcsaládja részesült e rendkívüli díjazásban, a Rege Reformszószok és a Rege saláták.

Termékeink olyannyira elnyerték a zsűri és a kiírói tanács tetszését, hogy a két kitüntetésen felül további két különdíjat is átvehettünk. A Rege reformszószok termékcsalád ugyanis megkapta az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat Innovációért Nívódíjat, valamint az Élelmiszervállalkozók Versenyképességéért Egyesület által felajánlott különdíjat is.

Fontos külön kiemelnünk, hogy a Rege reformszószok termékcsalád az első olyan élelmiszer kategóriába sorolható termék, amely megkapta az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat Innovációért Nívódíjat.

Az Érték és Minőség Nagydíj kitüntető cím azon áruk, szolgáltatások, gazdasági szervezetek elismerése és díjazása, amelyek tevékenységük során bizonyíthatóan elkötelezettek a minőség ügye iránt és kiemelt fontosságot tulajdonítanak az egyetemlegesen jó minőségű áruk előállításának, illetve szolgáltatások nyújtásának.