A Szatmári Konzervgyár Kft. a Nyíregyházi Egyetemmel együttműködve a duális képzés keretein belül 2 gazdálkodási és menedzsment szakos hallgató részére biztosít gyakorlati lehetőséget a 2016/17-es tanévben. A Szatmári Konzervgyár Kft. székhelye Tyukodon található, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.

A duális képzéssel érintett két szakterület:

  1. termelésirányítás – technológia
  2. raktárgazdálkodás – csomagolástechnológia

A termelésirányítás – technológia területen elhelyezkedő hallgatónak lehetősége lesz megismerni, tervezni és kutatni új termelési technológiákat, folyamatirányítási rendszereket. Termelési folyamatokat mérni, parametrizálni, optimalizálni és bevezetni, valamint energetikai kimutatásokat készíteni.

A raktárgazdálkodás és csomagolás technológia területen a felvételt nyert hallgató részt vesz a raktárgazdálkodási rendszerek költségeinek számításában, optimalizálásában, termék nyomonkövetési rendszerek kidolgozásában, a FIFO elv és a raktározási rendszerek összehangolásában. Lehetősége lesz új raktározási rendszereket kutatni, és megtervezni azok beépítését a folyamatirányítási rendszerekbe, összehangolni a pénzügyi és a könyvelési folyamatokkal.

A duális képzés gyakorlati helyeire 2016.05.31-éig a szakterület megnevezésével lehet jelentkezni e-mailben, csatolt önéletrajzzal a tothbeata@regeweb.hu címen. Ezt követően egy személyes beszélgetés során vizsgáljuk a jelölt rátermettségét. A kiválasztás során a szakmai képességek mellett fontos elvárás az újdonságok iránti nyitottság, ambiciózusság és önálló munkavégzési képesség. A kiválasztási eljárás eredményéről július 3-áig minden pályázót értesítünk.

Várjuk jelentkezését!