Almapaprika savanyúság – ecetes, csípős

//Almapaprika savanyúság – ecetes, csípős
  • 720ml Rege almapaprika_T1

Almapaprika savanyúság – ecetes, csípős

Összetevők: almapaprika, ivóvíz, ételecet 4,25%, étkezési só, cukor, antioxidáns: aszkorbinsav, étkezési sav: citromsav

Hőkezeléssel tartósítva.
Tartósítószert nem tartalmaz.

Kiszerelés/nettó tömeg/töltő tömeg
720 ml/680 g/350 g

Kategória: Címkék: ,

Termékleírás

Átlagos tápérték 100 g termékben
Energia: 69 kJ/ 16 kcal
Zsír: 0,2 g
amelyből telített zsírsavak:    <0,1 g
Szénhidrát: 2,3 g
amelyből cukrok: 2,3 g
Fehérje: 0,9 g
Fehérje: 0,6 g
Só: 1,8 g

 

Receptajánló

Fűszeres fetával töltött ecetes paprika

Hozzávalók:

  • 1 üveg Rege alma paprika
  • 20 dkg feta sajt
  • 3 evőkanál tejföl
  • 3 szál újhagyma
  • 3 szelet bacon
  • 2 gerezd fokhagyma
  • bors
  • petrezselyem

Elkészítés:

Az almapaprikát az üvegből kivéve csepegtessük le a levétől és vágjuk félbe. A fetát törjük össze villával, lazítsuk tejföllel, majd ízesítsük borssal, zúzott fokhagymával, aprított újhagymával és kis darabokra vágott petrezselyemmel. Keverjük hozzá a felkockázott bacont.  A paprikát egy evőkanállal töltsük meg a fetás krémmel. Tegyük a hűtőbe egy-két órára, hogy az ízek jól összeérjenek.